Tuesday, 28 February 2012

PEN DAN SOFA

Ni citer malam tadi... Untuk pengetahuan, saya dah pindah rumah dah hari ahad lepas.. Tak sempat nak citer lagi sebab penat blum habis lagi. Rumah pun masih bersepah-sepah macam tongkang pecah. Balik keje kemas sket2 yang termampu dulu..

OOpss.. kat sini nak citer pasal sofa baru.. Tahun lepas lagi beli sofa ni tapi hari sabtu lepas baru delivery.. Sofa kulit color putih you... Malam tadi budak kecik tu dapat pen dari papa dia, dannnn....oohhhh tidakk.. sofa ku telah diconteng. Mungkin dia tak sengaja kot, sebab time tu dia pegang kertas. Mungkin masa dok tulis2 kat kertas tu terlebih conteng sampai sofa.. Masa saya tengok tu automatik suara cam halilintar.. Apa lagi, nangis la budak kecik tu.. Tapi yang peliknya, saya marah kat dia, still dia nak datang kat saya... And say sorry and kiss2 and hug :) hahahaha.. Lepas tu saya dah cool down dan buat2 tak nampak jer lah kesan pen kat sofa tu..

Ni buktinya yer...

Ni la tempat yang kena conteng tu.. Kat tempat terang lagi bersuluh..

Zoom sket bagi clear...
Hambik kau.. saper suruh beli sofa putih.. Sape ada cara tanggalkan kesan pen cam ni eh?? Hehehehe...

p/s: cara untuk hilangkan kesan pen kat sofa putih dengan menggunakan marker putih. Conteng kat tempat sama yang kena conteng sebelum tu. Saya dapat info ni dari blog mana ntah. Lupa sudah. Hihihi...

2 comments:

  1. Haaa.. semputt gak la sofa baru kena conteng.

    ReplyDelete