Thursday, 6 February 2014

Potong Rambut

Assalamualaikum.

Batrisyia aka kakak ni tak pernah potong rambut sebelum ni.  Yang cukur jambut tu  tak kira tau.. Hihihi.. Beberapa minggu lepas, aku bawak dia p potong rambut kat saloon. Sebelum tu, hari-hari aku bagitau dia pasal nak p potong rambut pasal takut dia taknak potong. 

Sebab utama aku nak potong rambut dia kerana dia ada kutu wei.. Dah sekolah ni, berjangkit la. Rambut dia memang panjang dan ikal, susah la sikit nak sikat guna sikat kutu tu.  
Tengah tunggu uncle datang potong rambut.



Potong.



Keputusan untuk potong pendek memang tepat la, pagi-pagi nak p sekolah takde la hazab nak sikat rambut dia. Hahaha.. 


Cuci rambut skali, mata pun kuyu.


Best ke kakak?


Dia memang teruja nak potong rambut cuma boring sikit la sebab lama kan kena tunggu siap semua. So ni la penampilan kakak sekarang. 



Depan.

Belakang.

Comey tak saya?
Misi untuk membuang kutu-kutu tu masih berjalan. Tak habis-habis jugak. haishhh..


4 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete