Thursday, 6 February 2014

Potong Rambut

Assalamualaikum.

Batrisyia aka kakak ni tak pernah potong rambut sebelum ni.  Yang cukur jambut tu  tak kira tau.. Hihihi.. Beberapa minggu lepas, aku bawak dia p potong rambut kat saloon. Sebelum tu, hari-hari aku bagitau dia pasal nak p potong rambut pasal takut dia taknak potong. 

Sebab utama aku nak potong rambut dia kerana dia ada kutu wei.. Dah sekolah ni, berjangkit la. Rambut dia memang panjang dan ikal, susah la sikit nak sikat guna sikat kutu tu.  
Tengah tunggu uncle datang potong rambut.



Potong.



Keputusan untuk potong pendek memang tepat la, pagi-pagi nak p sekolah takde la hazab nak sikat rambut dia. Hahaha.. 


Cuci rambut skali, mata pun kuyu.


Best ke kakak?


Dia memang teruja nak potong rambut cuma boring sikit la sebab lama kan kena tunggu siap semua. So ni la penampilan kakak sekarang. 



Depan.

Belakang.

Comey tak saya?
Misi untuk membuang kutu-kutu tu masih berjalan. Tak habis-habis jugak. haishhh..


1 comment:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete