Wednesday, 23 October 2013

KUFI ART

Assalamualaikum.. 

Ehh, tetiba ada citer kat blog ni kan..Lamanya nak ada citer baru. Ini lah blogger hangat-hangat taik ayam namanya. Ni nak citer pasal Kufi Art yang aku tempah kat Creative By Two. Yang aku tempah untuk rumah aku tu material kanvas. Memang aku puas hati. Ni aku letak gambar dinding rumah setelah digantung kufi kanvas yg aku beli tu.



Cantik tak kufi Kak Tonnn... Hehehe.. Nak jugak guna nama Kak Ton. Oklah, tu jer nak citer. Dah lama tak up entry kat blog tetiba update pasal kufi. Sape-sape yang nak tempah boleh la jenguk blog Creative By Two. Bye.

2 comments:

  1. cantik kak ton.....hihihi... buh la gamba irdina pulak

    ReplyDelete